Nu de putine ori Beatrice a fost cea care m-a ajutat cu surprizele pe care voiam sa le fac sotiei.

De la buchete sau aranjamente pompoase si deosebite pana la buchetele mici, firave si pline de gingasie cu care sa fiu sigur ca nu dau gres in fata sotiei.

Mai jos v-am atasat cateva din realizarile ei pe care nu ma puteam opri din a le fotografia.

Principiul la care tin de fiecare data cand ma asez la blatul de lucru este sa “ascult” natura si sa-i respect regulile. Toata povestea mea, ca om, apoi ca florist, incepe intr-un petic de pamant pe care bunicul il migalea deseori pana spre seara. Tot de la el am invatat sa iubesc fiecare fir de iarba prin care ni se descopera atat de perfect taina vietii.

Cum as putea sa uit tufele imense de Boule de niege sau firele cataratoare de iedera care, desi pareau “razvratite”, aveau traiectoria lor exacta? Cat de splendida e natura..dezordonata, dar totusi perfecta, involburata si in acelasi timp cuminte. Apoi am simtit nevoia sa invat tehnica de lucru si sa inteleg cum arta se poate naste in orice colt al vietii si al spatiului nostru.

Am studiat designul floral la Paris, Londra, Kiev si am deprins tehnici ale floristicii scandinave de la maestri renumiti. Stiu ca plantele in sine reprezinta mici bucati de peisaj si sunt absolut uimitoare in forma lor naturala, nemaiavand nevoie de niciun artificiu.