Despre mine

despre-tutu

Pe langa zecile de mii de ore lucrate pana acum, sutele de mii de fotografii realizate in evolutia si consolidarea viziunii mele din prezent,stau la baza si workshopurile la care am participat pana acum.De la cele de marketing unde am invatat cum sa ajung cat mai usor si aproape de dvs,cele de editare, organizare a evenimentului,pana la cele de pozitionare care din punctul meu de vedere sunt esentiale.

Ca si fotograf ai nevoie de viziune, de orizonturi deschise pentru a putea gandi, captiva amintirea intr-un fel anume, de a astepta ( sau pregati ) momentul perfect pentru a apasa butonul si a captura momentul perfect,care face diferenta ! Milioane de fotografii vizualizate, zeci de locatii atat in tara cat si in strainatate (Portugalia, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Italia, Maroc, Franta, Germania, Luxemburg, Belgia, Spania, Anglia, Irlanda, Olanda, Norvegia, Danemarca, Suedia ) stau la baza a ceea ce inseamna Tutu Ionatan !

Cerinte diverse, clienti diferiti, toate acestea au ajutat de-a lungul timpului la o intelegere mai buna a ceea ce cauta o persoana intr-o fotografie,cum ar trebui perceput mesajul, captat si transmis mai departe curat, vesel si profund.

  

2019 – Locul 1 

pe tara la la sectiunea

 “100% neregizat”

concurs organizat anual de:
 www.fotografi-cameramani.ro
Alte mentiuni, nominalizari si selectii lunare la acelasi organizator.

Experiența mea în cifre

0
Clienti fericiti
0
Ore lucrate
0
Cadre
0
Proiecte livrate
Aici ma puteti vedea la lucru efectiv alaturi de furnizori, colaboratori, clienti, personalitati cu care am colaborart.

Contact