Cine suntem

Ionatan Țuțu

Țuțu Ionatan este fondatorul Țuțu Ionatan Foto și al conceptului CreativeArt Photo Studio. Cu o experiență de 10 ani în realizarea fotografiilor profesionale, Ionatan acoperă întreaga paletă de shooting-uri: la ceremonii precum nunta sau botez, la evenimente de lansare, recepții și întrevederi corporate, în studio pentru reviste sau book-uri, fotografie de familie, fotografie personală de promovare.

Tabita Țuțu

Mulți mă cunosc ca și soția lui Țuțu (fotograful cu papion), drept dovadă o mare parte din ceea ce fac acum i se datorează lui. El mi-a insuflat crearea frumosului și mi-a conturat acest tablou minunat al fotografiei. Când eram mică am fost întrebată ce vreau să devin, îmi amintesc că spuneam ”doctoriță de copii” și interpretând acum răspunsul îmi dau seama că are legătură cu ceea ce fac în prezent.

George Maros

George este ultimul venit în echipă și e pasionat de fotografie, dar și de editarea profesională a imaginilor pe care le realizează în ședințele foto. George îi acompaniază pe Ionatan și Vali la evenimentele unde este necesară prezența unui asistent, iar perspectivele sale de dezvoltare în domeniu sunt extraordinar de mari.

Experiența noastră în cifre​

0
Clienti fericiti
0
Ore lucrate
0
Cadre
0
Proiecte livrate
ADRESĂ STUDIO

Strada Traian, 12, Galați, România