Cine suntem

Ionatan Țuțu

Țuțu Ionatan este fondatorul Țuțu Ionatan Foto și al conceptului CreativeArt Photo Studio. Cu o experiență de 10 ani în realizarea fotografiilor profesionale, Ionatan acoperă întreaga paletă de shooting-uri: la ceremonii precum nunta sau botez, la evenimente de lansare, recepții și întrevederi corporate, în studio pentru reviste sau book-uri, fotografie de familie, fotografie personală de promovare.

Vali Kozak

Vali Kozak s-a alăturat echipei Țuțu Ionatan Foto în urmă cu 3 ani. După o perioadă de acomodare, timp în care a fost asistentul lui Ionatan la toate evenimentele pe care acesta le-a fotografiat, Vali este, în prezent, unul dintre fotografii care pot acoperi cu succes un eveniment, o dovedesc toți clienții mulțumiți de calitatea imaginilor realizate de acesta.​

George Maros

George este ultimul venit în echipă și e pasionat de fotografie, dar și de editarea profesională a imaginilor pe care le realizează în ședințele foto. George îi acompaniază pe Ionatan și Vali la evenimentele unde este necesară prezența unui asistent, iar perspectivele sale de dezvoltare în domeniu sunt extraordinar de mari.

Experiența noastră în cifre​

0
Clienti fericiti
0
Ore lucrate
0
Cadre
0
Proiecte livrate
ADRESĂ STUDIO

Strada Traian, 12, Galați, România