Despre mine

 
Vă salut cu drag! Numele meu este Țuțu Ionatan și sunt fotograf pasionat. Locuiesc în Galați, cu soția mea, Tabita și fiica noastră, Thea.
Am început să fotografiez cu 12 ani în urmă și continui cu aceeași pasiune și dăruire. Portofoliul meu de servicii cuprinde fotografia de eveniment privat (nuntă, botez, aniversări, etc), corporate, commercial și branding personal.
 
Workshopurile la care am participat, zecile de mii de ore lucrate și sutele de mii de fotografii realizate până astăzi au consolidat viziunea mea din prezent. Imaginile care poartă semnătura mea exprimă creativitate, sensibilitate și multă emoție. Sunt atent la trenduri și adaptez continuu ceea ce fac la dorințele clientului. Datorită numărului mare de oameni cu care am lucrat, înțeleg nevoile și cerințele cele mai exigente, mă adaptez și livrez întotdeauna peste așteptări.
Fotografiez în România, dar conceptul de “destination photographer” îmi este foarte drag, dovada stau ședințele foto realizate în Portugalia, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Italia, Maroc, Franța, Germania, Luxemburg, Belgia, Spania, Anglia, Irlanda, Olanda, Norvegia, Danemarca, Suedia.
Aștept cu nerăbdare colaborarea cu tine!

 

Premii obtinute

  

2019 – Locul 1 

pe tara la la sectiunea

 “100% neregizat”

concurs organizat anual de:
 www.fotografi-cameramani.ro
Fotografie selectata in top 20 fotografii de nunta cu animalute din tara in viziunea celor de la wedme.ro


 ” Îți propunem în articol 20 de fotografii de nunta în care poți vedea căluți, măgăruși, văcuțe sau gâște în ipostaze hazlii sau sensibile. Imaginile sunt realizate la nuntă sau la ședințe foto after wedding de către fotografii de nunta români.

Fotografiile cu animăluțe au participat la Concursul Anual sau în cadrul proiectului „Selecția Editorilor”. Ambele competiții sunt organizate de catalogul Fotografi-Cameramani.ro, locul de unde miresele își aleg fotograful și cameramanul de nuntă.”

Alte mentiuni, nominalizari si selectii lunare la acelasi organizator.

Experienta mea in cifre

0
Clienti fericiti
0
Ore lucrate
0
Cadre
0
Proiecte livrate

Colaboratori, clienti si personalitati cu care am lucrat

Contact

MAil

office@tutuionatan.ro