Despre mine

83432724_3326812807335356_1520746012824567808_o

          

        Va salut cu drag! Numele meu este Tutu Ionatan si sunt fotograf de eveniment (nunta, botez, aniversari, etc) corporate, comercial in Galati. Fiind fotograf de nunta majoritatea timpului, asta imi permite sa ma pot deplasa cu usurinta si in alte orase din tara si nu numai(detaliez mai jos totul) .  

          Pe langa zecile de mii de ore lucrate pana acum, sutele de mii de fotografii realizate in evolutia si consolidarea viziunii mele din prezent,stau la baza si workshopurile la care am participat pana acum.De la cele de marketing unde am invatat cum sa ajung cat mai usor si aproape de dvs,cele de editare, organizare a evenimentului,pana la cele de pozitionare care din punctul meu de vedere sunt esentiale.

       Ca si fotograf ai nevoie de viziune, de orizonturi deschise pentru a putea gandi, captiva amintirea intr-un fel anume, de a astepta ( sau pregati ) momentul perfect pentru a apasa butonul si a captura momentul perfect,care face diferenta ! Milioane de fotografii vizualizate, zeci de locatii atat in tara cat si in strainatate in care am fotografiat (Portugalia, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Italia, Maroc, Franta, Germania, Luxemburg, Belgia, Spania, Anglia, Irlanda, Olanda, Norvegia, Danemarca, Suedia ) stau la baza a ceea ce inseamna Tutu Ionatan !

   Cerinte diverse, clienti diferiti, toate acestea au ajutat de-a lungul timpului la o intelegere mai buna a ceea ce cauta o persoana intr-o fotografie,cum ar trebui perceput mesajul, captat si transmis mai departe curat, vesel si profund.

Premii obtinute

  

2019 – Locul 1 

pe tara la la sectiunea

 “100% neregizat”

concurs organizat anual de:
 www.fotografi-cameramani.ro
Fotografie selectata in top 20 fotografii de nunta cu animalute din tara in viziunea celor de la wedme.ro


 ” Îți propunem în articol 20 de fotografii de nunta în care poți vedea căluți, măgăruși, văcuțe sau gâște în ipostaze hazlii sau sensibile. Imaginile sunt realizate la nuntă sau la ședințe foto after wedding de către fotografii de nunta români.

Fotografiile cu animăluțe au participat la Concursul Anual sau în cadrul proiectului „Selecția Editorilor”. Ambele competiții sunt organizate de catalogul Fotografi-Cameramani.ro, locul de unde miresele își aleg fotograful și cameramanul de nuntă.”

Alte mentiuni, nominalizari si selectii lunare la acelasi organizator.

Experienta mea in cifre

0
Clienti fericiti
0
Ore lucrate
0
Cadre
0
Proiecte livrate

Colaboratori, clienti si personalitati cu care am lucrat

Contact

MAil

office@tutuionatan.ro