2020 a fost un an greu, plin de provocări și încercări: planuri date peste cap, evenimente anulate, călătorii amânate. Unii și-au pierdut locul de muncă, alții afacerea; unii au fost bolnavi sau au avut probleme.

       Ce am învățat din acest an neobișnuit? Valoarea familiei și frumusețea vieții noastre împreună, micile bucurii, dragostea dintre noi, siguranța căminului și binecuvântările nespuse; ne-au dat putere să trecem prin toate și ne dau speranță să privim spre viitor încrezători!

       Așadar, cu emoție și bucurie vă prezentăm decorurile pregătite pentru ședințele foto de Crăciun din neuitatul 2020. Sărbătorim bucuria că suntem sănătoși, familia dragă, nașterea Mântuirorului și încrederea într-un viitor mai luminos. Fiecare decor este gândit să reflecte căldură și speranță, să trezească în inima voastră fior de bucurie și să vă încadreze amintirile cât mai duios.

      Vă așteptăm cu drag în studio, să scriem împreună o filă de bucurie cu care să încununăm sfârșitul de an!

Ce ar trebui sa stiu despre sedinta foto de anul acesta ? 

De-a-lungul timpului am avut foarte multe intamplari din care am invatat cum sa gestionam situatiile, cum sa pregatim studioul si mai ales predarea materialelor. 

Nu suntem perfecti, dar va promitem ca depunem toate eforturile sa va oferim servicii de inalta calitate.

Ne dorim ca experienta pe care v-am pregatit-o anul acesta alaturi de noi sa fie una cat mai placuta. 

Ionatan 0743.215.635 |Tabita – 0755.299.763 

0
Fotografii realizate in cadrul sedintelor de Craciun anii anteriori.

Craciun - 2019

Craciun - 2018

Craciun -2017

Craciun -2016

Craciun - 2015

Craciun - 2014