Ionut & Simona

O sedinta foto

 de suflet.

Cand mireasa rezista in rochie si nu spune “nu” la niciuna din sugestiile sau cerintele mele, o astfel de sedinta foto nu are cum sa nu-ti intre la suflet. Vantul pe malul oceanului, clar se simte cu totul si cu totul altfel in rochie de mireasa. Felicitari voua pentru tot ceea ce ati facut si ceea ce sunteti ca si cuplu. O experienta tare deosebita pentru care va multumesc si abia astept sa ne revedem.

A fost frumos, și va fi in continuare atât de frumos și unic sa retrăiești acele emoții inocente,acele clipe care ți-au schimbat viata și pe care vrei sa le ții vii in inima ta. Sunt amintiri care nu se uita niciodată, sunt bucurii care vrei sa țină o eternitate, bucurii intense ce merita răsfoite din când in când… emoții palpabile,și da, sunt acele fotografii ce îți alină sufletul și mângâie inima! 


Sutele de fotografii se țin in albume, iar albumele cu drag la inima!!❤️

Fiind deja mândri cu câteva albume, 5 la număr, putem spune ca achiziționarea acestora a fost mai mult decât o binecuvântare, a fost o dorința sa avem aceste amintiri vii, in mana noastră,atât de frumos și perfect lucrate, atât de expresive și pline pline cu emoții și momente unice, cu fotografii ce surprind iubirea, culoarea, frumosul și starea de bine și relaxare ce te înconjoară atunci când Tutu fotografiază perfect.
Perfect este și noul nostru album,creat pentru noi după ședința Trash the dress, de acum cateva luni, album ce mi l-am dorit atât de mult și cu atât de multe fotografii încât aveam îndoieli ca o sa fie posibil.
 
Si a fost posibil… si a fost de poveste!
Ca de fiecare data, Tutu Ionatan a respectat dorintelele noastre, și a făcut poate cel mai frumos album, cel mai cuprinzător, multe file de poveste, multe amintiri stocate acolo, pentru noi, pentru toată viata!
 
Recunoștință, respect și admirație pentru tot ce ai făcut ,Tutu, pentru implicare, pentru munca depusă, pentru ideile minunate ce stau astăzi dovada in aceste albume,făcute cu atât drag.
 
Sentimentul e unic, e frumos sa poți tine în brațe atât de multe amintiri!!
Multumim din inima, te recomandam cu toată inima!!❤️
Inainte