Dr. osteopat

Dr. osteopat – Alexandru Măcreanu

Cu o experiență de peste 10 ani în practicarea terapiilor manuale, Kinetoterapeut, absolvent al școlii de Osteopatie, ciclu de 6 ani și în continuă perfecționare.

Preia controlul sănătății tale’’ reprezintă ideea pe care o transmit tuturor pacienților mei, de aceea ofer la fiecare ședință cât mai multe informații legate de menținerea unei sănătăți optime.

Osteopatia, prin complexitatea procedurilor de testare și de tratament îmi oferă diversitatea de care eu am nevoie. Fiecare persoană este unică, la fel trebuie să fie și tratamentul. Îmi place că am posibilitatea de a descoperi pentru fiecare pacient în parte lanțul de tensiuni ce îi crează probleme. Zâmbetul unei persoane ce scapă de dureri este neprețuit.

Osteopatia facilitează și susține capacitatea organismului de autovindecare, simpla dispariție a unor dureri trebuie să ajute persoana în cauză. Am grijă ca fiecare pacient al meu să înțeleagă acest lucru și insist pe explicația faptului că Osteopatul poate doar să indice organismului o stare de funcțioare optimă ceea ce reprezintă 20% din întreg procesul de refacere, restul de 80% îl face organismul singur.

Pe Alex il gasiti aici : site https://osteomacreanu.ro

Facebook – https://www.facebook.com/osteomacreanu