Demcar

Demcar ofera in prezent numeroase modele din seria container sanitar dusuri. Astfel, acest produs confera posibilitatea instalarii unui numar variat de dusuri, fiind destinat atat santierelor care doresc sa ofere muncitorilor un confort sporit, cat si zonelor de camping de la munte sau mare ce aleg sa puna la dispozitia turistilor cabine de dus perfecte, igienice si calduroase ce pot fi montate rapid si demontate cu usurinta. In acest mod, fiecare client se poate bucura de produse de cea mai buna calitate, care sa faca fata cu usurinta nevoilor, dar care sa aiba de asemenea un pret corect, corelat la rezistenta si ingeniozitatea containerului respectiv.

Demcar 2000, un nou mod de a face afaceri De ani de zile, compania Demcar a ales sa aduca la lumina o gama vasta de produse, destinate atat profesionistilor, cat si persoanelor fizice care au nevoie de astfel de sisteme de dus. Astfel, un container sanitar dusuri poate fi racordat cu usurinta la reteaua de apa si de canalizare. In acelasi timp, nu are nevoie de o fundatie speciala pentru a montat intr-un anumit spatiu. Privind dimensiunile, acestea difera de la caz la caz. In functie de dotarile pe care clientul le doreste, Demcar ofera posibilitati infinite de personalizare. In acest mod, se poate opta pentru un container sanitar dusuri cu geamuri termopan sau fara, cu doar doua dusuri sau cu 10 dusuri. In acelasi timp, acestea pot fi suspendate pe doua sau chiar trei etaje, avand de asemenea scari interioare si exterioare pe care oamenii le pot folosi pentru un acces facil. Alaturi de produse perfecte, Demcar pune la dispozitia clientilor sai si numeroase echipe profesioniste de montaj, care inteleg cu adevarat modul in care aceste sisteme functioneaza. Astfel, orice container sanitar dusuri poate fi atat montat la fata locului, cat si transportat intreg si apoi manipulat cu o macara in spatiul in care se doreste. De asemenea, transportul se efectueaza pe toata suprafata Romaniei, cat si in strainatate, pentru fiecare produs achiztionat.

Preturile pentru fiecare container in parte difera de la caz la caz, in functie de dotarile si accesoriile pe care le are. Atunci cand vine vorba de dusuri, acestea pot sa fie dispuse atat in compartimente separate, cat si la comun. De asemenea, alimentarea cu apa se poate face cu usurinta, iar canalizarea asigura scurgerea rezidurilor intr-un spatiu adecvat lor, cum ar fi o fosa septica, un sistem de canalizare sau chiar o statie de epurare. Demcar 2000, secretul unui produs perfect.

Inapoi