Andrei & Oana

Andrei & Oana – Atena

Primul contact cu Ionatan l-am avut in urma cu aproximativ 1 an cand a fost alaturi de noi la cununia civila. Comunicarea a fost excelenta, termenul de livrare a fost respectat intocmai cum discutasem anterior, intr-un cuvant asa as putea defini profesionalismul.
Cel de-al doilea contact a fost la nunta noastra, dupa jumatate de an, unde Ionatan a avut grija sa surprinda cele mai frumoase momente si sa ne ofere acele amintiri pentru toata viata. Ne uitam si acum la fotografii si nu ne vine sa credem ca noi suntem protagonistii.
Ce a urmat dupa nunta…a fost ceva la care nu ne-am fi gandit.
Asa cum discutasem anterior cu Ionatan, a venit momentul sa stabilim o data si o locatie pentru sedinta foto “Trash the dress”. Oarecum din scurt facuta alegerea, poate nu cea care sa ne incante cel mai mult, nici pe noi, nici pe Ionatan si Tabita, am ales Atena.
Am descoperit impreuna Atena, am luat la pas fiecare straduta si rezultatul e unul de vis de care ne vom aminti cu placere de fiecare data. Cu toate ca initial nu am acordat prea multa incredere Atenei, am reusit sa descoperim un oras superb, cu multa istorie si sa il privim cu atata drag pentru ca ne aminteste de zilele petrecute impreuna acolo.
Ce nu asteptam noi sa descoperim acolo…erati de fapt voi 😁, oameni atat de blanzi si frumosi, cu care putem colabora atat de bine. Absolut toate fotografiile sunt minunate, totul ne-a fost livrat mereu in timpul convenit, iar Ionatan a fost mereu atent la dorintele noastre.
Cu siguranta nu avem alte optiuni atunci cand vine vorba de a ne alege fotograf pe viitor.
Ne bucuram ca am descoperit prieteni minunati ca voi dragilor! 🤗
Inainte