Avantajele unui TTD (trash the dress) la răscruce de valuri.

Fenomenul ,,Trash the dress” a început să se cotureze şi să fie din ce in ce mai iubit de cuplurile care doar ce au dat un nou suflu iubirii lor prin legamantul proaspat incheiat. De ce? Poate pentru faptul că atunci toată atenția este cu adevărat îndreptată doar asupra lor în timp ce sunt relaxați, nu sub stresul evenimentului, creând, astfel, o poveste inedită prin cadrele mult dorite. 

Un aspect deosebit de important în acest context este alegerea locului care va ajuta cuplul să strălucească într-un ambient cu totul special şi va reliefa bucuria pe care cei doi o trăiesc la acest început de drum.

Acestea fiind spuse… ce părere aveți dacă am discuta despre o escapadă la mare?

“MAREA, ODATĂ CE ŞI-A ARUNCAT VRAJA, TE ȚINE PRINS ÎN MREJELE EI PENTRU TOTDEAUNA.” (Jacques Yves Cousteau)

Iată cinci avantaje ale unui TTD la mare:

  1. Spectacolul pe care ni-l oferă marea este greu de ignorat! Nu poți să nu fi vrăjit de valurile ce, fie se izbesc puternic de stânci, fie revin la mal, acoperind nisipul. Din punct de vede peisagistic, mirii sunt doar piesa ce mai lipsea acestei imagini. Odată ajunşi în acest cadru, tabloul este complet, iar frumusețea captată de obiectivul aparatului de fotografiat este de povestit tuturor.
  2. Lumina este un aspect esențial dacă ne dorim fotografii ce nu mai au nevoie de cuvinte. În aproprierea mării, lumina este mai caldă şi accentuează sentimentele pe care acea imagine este imperativ să le exprime. În plus, aceasta contrastează sublim albastrul apei.
  3. Întreg peisajul ajută mirii să aibă o atitudine relaxată şi jucăuşă.
  4. Ceea ce vine în ajutorul celor scrise la numărul 3 este amuzamentul, pentru că nu ai cum să nu te distrezi într-un astfel de context.
  5. Pe scurt, vor fi momente de neuitat!

BONUS!!! Destinații pentru un TTD inedit:

  1. Puglia, Italia cu ale sale plaje cu apă turcoaz precum: Porto Cesareo, Polignano a Mare, Torre dell’ Orso, Santa Cesarea Terme, etc.
  2. Tenerife: o locație în care muntele se uneşte cu oceanul.
  3. Cote d’Azur, Franța: un loc pentru care cuvintele sunt de prisos pentru o aşa frumusețe.
  4. Revenind la superba Italie, de menționat este şi coasta Amalfi ce ne uimeşte privirile cu superbitatea ei.
  5. Antalya, Turcia: locul unde cultura şi măreția naturii se întâlnesc.

În speranța că acest articol a fost de ajutor…. Pe curând!

" De numele Tutu Ionatan auzi mereu, știi că toată lumea îi laudă fotografiile, dar abia când  îl ai la propriul eveniment îl cunoști și descoperi un om minunat. Colaborarea cu Ionatan decurge perfect, glumele sunt punctul forte, iar atmosfera este una de relaxare și prietenie. Fotografiile lui sunt dovada clară că reușește să surprindă emoția și dragostea. Prima reacție pe care o ai când te uiți la fotografiile făcute de Ionatan este sa plângi. Plângi și te minunezi de cat de mult intră până în adâncul sufletului și îți dorești să te transpui iar în poveste, sa retrăiești acele momente minunate. Ioanatan este un bumerang, ii dai zâmbete și voie bună și îți dă emoție și eternitate, pentru că fotografiile lui Tutu, nu au sfârșit."
Andra Iacomi
Mireasa