http://www.fotografi-cameramani.roIn primul rand as dori sa multumesc mirilor pentru implicare si ajutor Gabriel & Liliana !

…si nu in ultimul rand,vacutei prietenoase,care parea ca ii place sa stea la poze,pozand in diferite pozitii,drept dovada ūüėä
(Desi cred ca nu m-ar intelege ca ii sunt recunoscator).

 

 Dupa workshop-ul din Aprilie la care am luat parte, sustinut de Daniel Dumbrava, am plecat foarte motivat in noul an, noul sezon de evenimente. La aproximativ 2 luni de la workshop am realizat aceasta sedinta foto. Din 250 fotografii realizate in pozitia aceasta, a rezultat acest cadru pe care nu l-am vazut cu asa mare potential la momentul respectiv. Ajungand la studio, analizand si constatand ce am putut surprinde, mi-a crescut entuziasmul :). 

Mi-a fost confirmat in cele din urma de acest premiu ca efortul depus nu ramane niciodata nerasplatit. 

Raportandu-ma la intreaga gala de decernare, la realizarile colegilor, desigur, realizez ca mai am mult de munca, de cultivat, de crescut in ceea ce priveste creativitatea si atentia pe care trebuie sa o acorzd unui evenimet. 

Nu este usor sa fii fotograf de nunta, de botez sau de eveniment in general vorbind. Trebuie sa intelegi care sunt asteptarile clientilor, sa intelegi lucuri pe care si le doresc dar nu stiu cum sa le spuna ci pur si simplu sa se intample. Sunt si momente ca cel de mai sus in care fotografiezi pentru tine ca si fotograf, pentru pasiune, pentru un premiu poate, pentru ceea ce te-a facut sa te apuci de fotografie. 

 Multumesc din suflet tuturor colaboratorilor de pana acum ! Multumesc www.fotografi-cameramani.ro pentru distinctie. Felicitari pentru intreaga voastra munca si mai ales rezultatele ei. 

Anul acesta sunt si mai motivat si mai determinat sa realizez fotografii cat mai deosebite, cu trairi cat mai intense surprinse si bucuria celor cu care urmeaza sa colaborez sa fie deplina. Sunt foarte multe fotografii pe care le-am realizat si nu au fost premiate sau luate in seama de un juriu acreditat insa pentru cei din fotografie au inseamnat foarte mult, iar acest sentiment uneori este mult mai important decat o mentiune, diploma, premiu … .¬†