L-am întâlnit pe Octavian în studio, la ședința foto a băiețelului său. Am ajuns să ne cunoaștem bine și am devenit prieteni. Avem multe lucruri în comun și apreciem aceleași valori: familia, profesionalismul, calitatea. Este un om muncitor, foarte implicat în afacerea sa, o carmangerie tradițională românească, pe care am descoperit-o și eu cu mare încântare, după ce i-am fotografiat produsele pentru o campanie.

Pasiunea pentru mâncarea curată s-a născut în familie, unde Octavian a deprins secretele preparatelor naturale. Datorită feedback-ului încurajator venit din partea apropiaților care au gustat și s-au convins de calitatea superioară a produselor, cu 5 ani în urma a transformat totul în afacere. Are deja deschise 3 puncte de desfacere în Brăila și București.

Am testat deja o parte din produse și sunt foarte surprins de gustul neașteptat de bun, care răstoarnă tot ce credeam eu despre preparatele din carne. Eram sigur că majoritatea produselor de pe piață sunt pline de E-uri și adaosuri de chimicale, ca eticheta nu este curată, iar ingredientul principal nu este carnea. M-am răzgândit după ce am gustat parizer cu 100% carne, după o rețetă din anii ‘70, foarte gustos, perfect condimentat. 


Recomand cu mult drag produsele La Titi!