Nunțile anului 2020 au fost memorabile, din multe puncte de vedere. Nesiguranța, măsurile de precauție și nenumăratele schimbări peste noapte ne-au ținut cu sufletul la gură la fiecare eveniment fotografiat. 
Totuși, am putut să observ și lucruri pozitive, care au dat fiecărei nunți un farmec aparte:
1). Față de anii anteriori, au crescut nunțile de zi. Urmăream cu admirație tiparul evenimentelor din alte zone ale țării și mi-ar fi plăcut să experimentez astfel de experiențe. În pandemie am avut ocazia să imortalizez astfel de nunți și au fost toate niște reușite, din punct de vedere organizatoric.
2). Am surprins multe cadre spectaculoare la apus, în Golden Hour și Blue Hour. Felul în care am captat lumina naturală și am reușit să integrez clienții în peisaj, nu poate fi refăcut în niciun fel în studio.
 
3). Evenimentele s-au desfășurat, în proporție covârșitoare, în aer liber, creând o atmosferă cozy, foarte caldă. Fotografiile sunt mult mai pline, mirii relaxați și invitații bucuroși.
4). Am observat la majoritatea invitaților o puternică dorință de socializare, pe fondul restricțiilor pandemiei. Dacă în alte sezoane, unii dintre ei erau chiar plictisiți de multitudinea de evenimente dintr-un an, în 2020 au simțit nevoia de a petrece timp de calitate, de interacționare, de bucuria momentului. Ca fotograf, m-am bucurat de cadre cu oameni relaxați, implicați în conversații, mult mai expresivi și mai prezenți.
5). Multe ceremonii s-au desfășurat în aer liber și eu am avut o mobilitate foarte mare, reușind să fotografiez din unghiuri diferite cadre foarte bune. Libertatea oferită de locațiile generoase mi-a stimulat creativitatea și ingeniozitatea.
Abia aștept evenimentele anului 2021, să vedem ce surprize ne sunt pregătite!