Un cadou memorabil / Operațiunea: Surpriza

Prietena ta se căsătorește în primăvară și vrei să-i dăruiești un cadou de care să-și amintească toată viața; ți-a fost alături la bine și la greu, ați trăit multe peripeții împreună și chiar merită ceva impresionant ..

Finuțul vostru împlinește un anișor peste puțin timp și chiar nu ai idee ce să-i cumperi pentru moț; jucării și haine i-ai mai luat, ți-ar plăcea o surpriză originală..

Nepotul preferat face majoratul și ești în căutarea cadoului de vis; l-ai văzut crescând și transformându-se într-un bărbat adevărat și vrei să marchezi evenimentul într-un mod spectaculos..

Părinții tăi împlinesc 25 de ani de căsătorie si vrei să-i feliciți într-un mod deosebit; le-ai tot cumpărat lenjerii și oale, vrei ceva mai festiv anul acesta..

Vrei să răsplătești un profesor sau un mentor pentru toată dedicarea lui, pentru tot ce ai învățat și te-a transformat în omul care ești azi..

Ai hotărât cu colegii să căutați pentru șeful vostru cel mai neașteptat cadou cu ocazia pensionării dumnealui..

Vin sărbatorile de iarnă și iar intri în agitația cumpărăturilor; ai multe cadouri de bifat pe listă și nu prea ai idei: pentru părinți si bunici, pentru fini și nași, pentru prieteni și apropiați..

 

În oricare dintre situațiile de mai sus te-ai afla, vin cu o propunere care să bifeze toate cerințele tale: un voucher foto! Pentru că:

-este deosebit: nu se compară cu nicio altă idee de cadou, oricât ai încerca să găsești!

-este memorabil: la propriu și la figurat; de fiecare dată când surprinsul se va uita pe fotografii, va resimți bucuria cadoului tău!

-este neașteptat: cine nu-și dorește o surpriză – surpriză cu ocazia aniversărilor?

-este original: de obicei se dăruiesc bijuterii, haine, cosmetice sau parfumuri, cine se gândește la așa ceva??

-este ușor: tu achiți la noi costul ședinței foto, noi îți putem înmânăm și un buchet cu flori și cardul cadou. Restul operațiunii este simplu, dar rezultatul va fi sigur wow!

Te aștept să pregătim împreună cadoul memorabil!

studio foto galati, fotograf galati, fotograf de familie, fotografie de familie, sedinta foto, sedinta foto nou-nascut, sedinta foto maternitate, sedinta foto burtica, maternitate, studio bebelusi, studio, tutu ionatan, creativeart photo studio, tabita tutu, fotograf la domiciliu, fotograf care se deplaseaza, voucher cadou, cadou inedit, cadou special