Dacă ne urmărești de ceva timp, sigur ai observat progresul nostru constant, atât individual, dar și ca echipă. 

Astăzi vreau să vă spun povestea din spatele brandului CreativArt.

Facebook – CreativeArt Photo Studio

La 16 ani, am primit cadou un aparat foto; am fost așa fascinat de el încât am început să fotografiez orice, indiferent de loc. Anii au trecut și pasiunea mea s-a transformat în job; m-am bucurat de oportunități extraordinare, am întâlnit oameni minunați și le-am fost alături în momente de maximă fericire. Eram foarte mulțumit de munca mea și simțeam că sunt apreciat.

M-am căsătorit în 2016 cu minunata mea Tabita și mă așteptam la același parcurs lin, eu făcând în continuare poze. Am descoperit însă repede că în spatele delicateții și fragilității aparente, stă un munte de femeie, plină de ambiție și dorință de învățare. Dincolo de faptul că este o soție deosebită și o mamă fantastică, am bucuria să vorbesc despre Tabita, specialista în fotografie de nou-nascuti.

A învățat bazele fotografiei, în timp ce era însărcinată; a participat la nenumărate workshop-uri cu mari specialiști fotografi. Kelly Brown, Michel Celentano, Michael Stief, Olga Vuscan, Gabriela Însurățelu, Narcisa Tripa, Mădălina Vasile, sunt mentorii de la care a învățat enorm.

A petrecut ore nenumărate învățând să editeze fotografii, practicând diverse metode de înfășat bebelușii, căutând cele mai finuțe wrap-uri și cele mai delicate decoruri.

Muncește foarte mult, mai mult decât se vede; pasiunea cu care fotografiază și felul în care se implică emoțional în fiecare proiect și fiecare ședință foto, sunt uimitoare pentru mine.

Sunt foarte încântat când văd că munca ei este recunoscută de profesioniști în domeniul fotografiei, dar și mai mult când clienții sunt impresionați de colaborarea cu ea.

Probabil ne știți decorurile magice de Crăciun, de Paște sau de toamnă; toate au fost gândite și muncite de ea! Ore întregi de alergat prin magazine, căutări nenumărate, decorat și pregătit studio-ul cât mai frumos și mai deosebit. Bunul gust de care dă dovadă de fiecare dată când pregătește o ședință foto este atu-ul ei principal și încântarea mea, de fiecare dată.

Muncim mult, ne susținem și ne încurajăm reciproc, dar cel mai important e să creștem împreună!

Mulțumesc, Tabita pentru bucuria de a te simți atât de aproape, atât de completă!