Realizez lunar mii de poze, atat in studio, cat si in aer liber sau in locatii deosebite. Daca ma urmariti pe Social Media, probabil stiti de multe dintre ele. Vreau sa vin in ajutorul vostru cu mai multe sfaturi pentru ca experienta noastra impreuna sa aiba rezultate deosebite. Astazi va dau niste sfaturi pentru sedintele foto din studio:

 

–Programati-va ședința din timp; suntem aglomerati cu multe proiecte, iar pandemia ne-a limitat si mai mult timpul pe care il puteti petrece in studio. Daca va organizati bine, rezultatele vor fi pe masura!

–Fiti punctual! Este dovada de bun simt si de apreciere pentru munca mea! Va dedic timpul meu, atentia si toata creativitatea mea, de care trebuie sa profiti la maxim! Sunt maleabil si intelegator, dar randamentul meu creste si mai mult daca ma ajutati si voi!

–Sincronizați-va tinuta cu decorul; intreabati-ma ce pot sa va ofer, ce cadru am pregatit ca sa veniti imbracati adecvat. Fotografiile vor arata grozav daca va incadrati in decor cat mai natural si mai armonios. Roz cu mult sclipici nu prea merge intr-un decor diafan, boho chic .

–Daca veniti cu familia incearcati o coordonare de tinute; imprimeuri asemanatoare, aceeasi paleta de culori, acelasi stil; veti arata ca un intreg, iar fotografiile vor fi deosebite.

–Relaxati-va! Nu veniti stresati pentru ca nu voi putea realiza fotografii memorabile, oricat de priceput as fi. Un psihic optimist, energic si entuziasmat schimba o fotografie dintr-una fada intr-una senzationala!

Va astept in studio, sa cream amintiri pentru viata!

 

studio foto galati, fotograf galati, fotograf de familie, fotografie de familie, sedinta foto, sedinta foto nou-nascut, sedinta foto maternitate, sedinta foto burtica, maternitate, studio bebelusi, studio, tutu ionatan, creativeart photo studio, tabita tutu, fotograf la domiciliu, fotograf care se deplaseaza .