Albume

Cat de important este un album ?

          ” A fost frumos, și va fi in continuare atât de frumos și unic sa retrăiești acele emoții inocente,acele clipe care ți-au schimbat viata și pe care vrei sa le ții vii in inima ta. Sunt amintiri care nu se uita niciodată, sunt bucurii care vrei sa țină o eternitate, bucurii intense ce merita răsfoite din când in când… emoții palpabile,și da, sunt acele fotografii ce îți alină sufletul și mângâie inima! 

        Sutele de fotografii se țin in albume, iar albumele cu drag la inima!!❤️Fiind deja mândri cu câteva albume, 6 la număr, putem spune ca achiziționarea acestora a fost mai mult decât o binecuvântare, a fost o dorința sa avem aceste amintiri vii, in mana noastră,atât de frumos și perfect lucrate, atât de expresive și pline pline cu emoții și momente unice, cu fotografii ce surprind iubirea, culoarea, frumosul și starea de bine și relaxare ce te înconjoară atunci când Tutu fotografiază perfect.
Perfect este și noul nostru album,creat pentru noi după ședința Trash the dress, de acum cateva luni, album ce mi l-am dorit atât de mult și cu atât de multe fotografii încât aveam îndoieli ca o sa fie posibil.
 
         Si a fost posibil… si a fost de poveste! Ca de fiecare data, Tutu Ionatan a respectat dorintelele noastre, și a făcut poate cel mai frumos album, cel mai cuprinzător, multe file de poveste, multe amintiri stocate acolo, pentru noi, pentru toată viata! Recunoștință, respect și admirație pentru tot ce ai făcut ,Tutu, pentru implicare, pentru munca depusă, pentru ideile minunate ce stau astăzi dovada in aceste albume,făcute cu atât drag.
 
Sentimentul e unic, e frumos sa poți tine în brațe atât de multe amintiri!!
 
Multumim din inima, te recomandam cu toată inima!!❤️”
 
Simona & Ionut.
In Septembrie 2019, am avut ocazia sa-i vizitez pe Ionut & Simona, la ei acasa, in Dublin. Acolo am realizat si trash the dress-ul.
Dupa sedinta ” trash the dress” realizata alaturi de Andrei & Oana in Atena, evident, am realizat un album cu tot ceea ce a fost acolo.
0
Albume livrate pana in prezent
Album de la trash the dress-ul mirilor Ionut & Oana | plaja Vadu.
Album de la trash the dress-ul mirilor Ciprian & Aleca  | Londra.
Album de la nunta mirilor Manu & Diana | Jibou.
Album de la trash the dress-ul mirilor Doru & Alina  | Londra.

Viziunea furnizorului cu care colaborez pentru realizarea albumelor

Crearea unui parteneriat pe termen lung

Cand alegeti un producator de albume foto, asigurati-va ca are o reputatie buna si are un nivel ridicat de angajament fata de industria de foto print.

Cu peste 20 de ani de experienta pe piata, Fotika continua sa se situeze in topul producatorilor din Romania oferind albume si accesorii foto inovatoare si incitante.

Produse de calitate livrate la timp

Fotika se straduieste sa livreze produse de calitate de fiecare data. Toate produsele sunt realizate manual de personal specializat in propriul atelier de productie.

De ce este acest lucru foarte important? Pentru ca atunci cand intervine o schimbare de ultim moment, avem posibilitatea, contra cost, sa remediem albumele (schimbat print sau coperta).