Iti plac fotografiile noastre si vrei sa lucram impreuna, desi nu locuiesti in Galati? Esti mireasa si vrei sa te pregatesti intr-un loc de poveste? Sau vrei niste amintiri din ziua botezului ( baita) copilului tau intr-o locatie selecta?

Vin cu 3 propuneri, pe care le-am testat personal si am fost foarte incantat de rezultate:


Evianne Hotel, aflat pe Bulevardul George Coșbuc 74, la 19 km de Braila, este prin excelenta un hotel boutique, bifand toate caracteristicile conceptului: arhitectura si design-ul sunt deosebite, emanand distinctie si lux, servicii personalizate cu accent pe discretie si promptitudine, rafinamentul preparatelor din restaurant si numarul mic de camere, secretul serviciilor individualizate. Locatia spectaculoasa asigura decorul perfect pentru fotografii de poveste a pregatirii miresei, baitei botezului sau chiar Save the date. Poti alege dintre cele 15 camere elegante sau cele 3 apartamente moderne; iti las un link cu mai multe cadre surprinse in una dintre multele noastre vizite aici. https://www.tutuionatan.ro/portfolio/evianne-boutique/

 


O alta locatie incantatoare gasesti la Jolie Apartments, situat aproape de Faleza Dunarii, la 18 km de Braila. Poti alege intre apartamente sau studio-uri moderne, amenajate cu mult bun gust, care iti vor garanta fotografii memorabile. Locul perfect pentru o sedinta foto, daca doresti sa fii inconjurati de cei dragi ai tai, de familie si prieteni care se pot relaxa pe terasa cat timp noi vom crea amintiri splendide. Nu ti-ar placea sa-ti imbraci costumul de mire aici?


Unul dintre simbolurile orasului, Hotel Vega, te asteapta pe Faleza, la 17 km de Braila, intr-o locatie superba, cu panorama de vis. Imagineaza-ti ce fotografii memorabile putem face impreuna aici, cu Dunarea in spate, la ceas de seara. Suna bine, nu? Apartamentul prezidential ofera un ambient familiar in culori calde, naturale, foarte potrivite sedintelor foto speciale.